Πού και πόσο πουλιέται η Τρέλα;

Βλέποντας την διεθνή ειδησεογραφία από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου αναρωτιέμαι άραγε πού πουλούν την τρέλα; Δεν είναι ανάγκη να πάμε πολύ μακριά . Την έχουμε μπερικέτι δίπλα μας αλλά και πέραν του Ατλαντικού Ωκεανού, Λευκός οίκος ο ένας, Χρυσό παλάτι του Σουλτάνου το άλλο . Τώρα πότε τα είπαν πότε τα συμφώνησαν ένας Αλλάχ και ένας Μαμμωνάς το γνωρίζουν.
Γιατί δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος Θεός στον ουρανό πού βλέπει και ακούει τα τεκταινόμενα επί της γης και να μην εκσφενδονίζει αστροπελέκια, καρεκλοπόδαρα και κουκουνάρες! Γι’ αυτό λέτε τελευταία να πέφτουν χιλιάδες αστροπελέκια και κεραυνοί με όλα τα επακόλουθα που στην καθομιλουμένη τα λέμε θεομηνίες και μάλιστα τους δίνουν και αρχαία ονόματα από την Ελληνική μυθολογία και παραμύθια από την διεθνή ιστορία αλλά κυρίως Ελληνική.
Για Φανταστείτε την ωραία Ελένη της Σπάρτης όταν την έκλεψε ο Πάρις μιλούσε Τούρκικα. Και ο Οδυσσέας από την Ιθάκη να ήταν μουσουλμάνος; Όσο για τον Δούρειο ίππο δεν μπορεί να τον ονομάσει στην Τουρκική γλώσσα όπως και διεθνώς ή ιατρική ορολογία αποτελεί σημαντικό παράγοντα της Ελληνικής γλώσσας . Θα ήθελα να μου έλεγε κάποιος ξενόγλωσσος την ορολογία τής Ιατρικής την λέξη Στερνοκλειδομαστοειδής μυς ή Κροταφογναθικής άρθρωσης με μια μόνο λέξη αλλά και τόσοι πολλοί άλλοι ιατρικοί όροι.
Νομίζω και πιστεύω ότι και οι δύο παλαβιάρηδες έχουν χάσει τον μπούσουλα,τρίζει η καρέκλα τους, ο ένας φοβάται για τον σβέρκο του την θηλιά να σφίγγει και ο απέναντι του Ατλαντικού το ξύλωμα από την προεδρία με όλη την σκανδαλολογία που τον έχει περιλούσει. Το κακό είναι ότι τώρα ο Σουλτάνος με την Αμερικανική υποστήριξη παραπήραν τα μυαλά του αέρα και άντε τώρα να μαζευτεί . Απ’ εδώ και μπρος θέλει μεγάλη προσοχή ψυχραιμία, υπομονή, σύνεση και επαγρύπνηση γιατί  θα βλέπουμε καθημερινά πολλές τρέλες και εκβιασμούς προς όλες τις κατευθύνσεις! Εύχομαι την εξ ουρανού φώτιση σ’ όλους τους πολιτικούς εμπλεκόμενους στην μοιρασιά της γήινης εξουσίας . Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Καλό ξημέρωμα!
Χίος 14 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.