Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Θα ξεκινήσω με μερικές παροιμίες: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!  Με τα  σκατά τιγανήττες γίνονται; Κι αν γίνονται τρώγονται;

Στο τέλος όλα εδώ πληρώνονται!
Μας τα ‘πρηξαν επί τόσα χρόνια με το μεγαλύτερο σκάνδαλο από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους.
Ανακάτεψαν σύκα με σάλτσα … λάδι με γιαούρτι… ψάρι με σέλινο …. ραδίκια με μαρμελάδα και ότι άλλο παράταιρο και ανόμοιο μπορούσε να φανταστεί το μυαλό όλων των εμπλεκομένων μερών που έστησαν την παγίδα για την εμπλοκή δέκα προβεβλημένων πολιτικών προσώπων για να οφελειθούν από τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Δυστυχώς μετά από όλα τα τραγελαφικά γεγονότα της χθεσινής ημέρας με την αποχώρηση του Μήτσου πρώην υπουργού παντός καιρού και ανακατοσούρας από την προανακριτική επιτροπή και την απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Αμερικής ότι δεν εμπλέκονται πολιτικοί στο σκάνδαλο Novartis παρά μόνο γιατροί ήρθε επιτέλους άπλετο φως!
Πάντοτε απ’ την αρχή έλεγα και αναρωτιόμουν είναι δυνατόν σκάνδαλο φαρμάκων χωρίς την συμμετοχή γιατρών;
Και μάλιστα η μαμά εταιρεία της Novartis των ΗΠΑ έβαλε τεράστιο πρόστιμο στην αντιπροσωπεία της, Novartis Ellas για τον τρόπο συναλλαγής και την συμπεριφορά της στην διαχείριση και την τακτική της μίζας με τους Έλληνες γιατρούς για την προώθηση των προϊόντων της.
Βαρύς ο πέλεκυς για την σημερινή συγκυρία της δικαστικής διαδικασίας στην Ελλάδα!
Από δω και μπρος κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Τώρα τί θα φέξει , τί θα δούμε τι ψέματα και αλήθειες θα ακολουθήσουν να παρουσιάζονται και να προβάλλονται.στην πολιτική φαρέτρα μάλλον θα είναι για τον Ελληνικό λαό και για γέλια και για κλάματα με την κατάντια των εκπροσώπων της λαϊκής ετυμηγορίας!
Αυτά τα λίγα μόνο γιατί εάν ανοίξω το στόμα μου δεν τους ξεπλένουν ούτε οι καταρράκτες του Νιαγάρα!
Καλημέρα με υγεία γέλιο και χαρά!
Χίος 26 Ιουνίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.