Ο Δήμος Χίου αναλαμβάνει τη μεταφορά των μαθητών από τη Λαγκάδα στο σχολείο της Συκιάδας

Ο Δήμος Χίου ανταποκρίθηκε άμεσα και έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι γονείς των μαθητών της Λαγκάδας και της Συκιάδας, με την μεταφορά των μαθητών στο σχολείο. Κατανοώντας την άμεση ανάγκη για ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών ο Δήμος προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και εξασφάλισε το απαραίτητο λεωφορείο για τα παιδιά. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Μπελέγρη, ο οποίος αυτή την περίοδο εκτελεί χρέη Δημάρχου, ο Δήμος θα καλύψει τα έξοδα για τη δρομολόγηση ενός λεωφορείου από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ που θα αναλάβει τη μεταφορά των παιδιών μέχρι να ολοκληρωθεί ο σχετικός διαγωνισμός που έχει προκηρυχθεί από την Περιφέρεια.

Ο Δήμος Χίου ανταποκρίθηκε άμεσα και έδωσε λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι γονείς των μαθητών της Λαγκάδας και της Συκιάδας, με την μεταφορά των μαθητών στο σχολείο. Κατανοώντας την άμεση ανάγκη για ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών προβήκαμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και εξασφαλίσαμε το απαραίτητο λεωφορείο για τα παιδιά.

Gepostet von Δήμος Χίου am Donnerstag, 13. September 2018

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.