Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Χριστιάνας Καλογήρου για την Π. Ε. Χίου

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

 

  1. Αθηνάδης Λεωνίδας. Γεννήθηκε το 1956 στη Χίο. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων στη Χίο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες.
  2. Βορριά-Βουγάδη Άννα. Γεννήθηκε το 1966 στη Χίο, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Βουγάδη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου.
  3. Μαθιούδη Θεοδώρα. Γεννήθηκε το 1982 στη Χίο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παντελίδη και έχει δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βροντάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προοδευτικής Εκπολιτιστικής Κοινωνικής Ένωσης Βροντάδου  (ΠΕΚΕΒ).
  4. Μπουρνιάς Παντελής. Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ και από το 2008 έχει εγκατασταθεί στη Χίο όπου δραστηριοποιείται ως πολιτικός μηχανικός και κτηματομεσίτης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου.
  5. Σεράφη Χριστίνα. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1969 και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2004 είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρίας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων. Από το 2009 είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας ΠΑΣ- Κλασικό και Μίνι, ενώ για 4 έτη διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χίου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.