Ν. Μηταράκης| Είμαστε δίπλα στους Χιώτες ναυτικούς και στα στελέχη της ναυτιλίας

Κοντά στη ναυτιλία και τα στελέχη της, βρέθηκε τη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, ο κ. Νότης Μηταράκης με την ευκαιρία των εορτασμών για το Νέο Έτος. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης ο κ. Μηταράκης έδωσε το παρόν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού, και το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στην Κοπή Πίτας του Chios Marine Club.

Χαιρετίζοντας τις εκδηλώσεις, ο κ. Μηταράκης, τόνισε:

«Η Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία και ιδιαίτερα οι Ναυτικοί μας αποτελούν την ατμομηχανή της χώρας μας, μας δημιουργούν ένα αίσθημα υπερηφάνειας αλλά και αισιοδοξίας, ειδικά στη Χίο. Υποχρέωση της Πολιτείας και δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίζουμε την ναυτιλία, εφαρμόζοντας άμεσα αποφασιστικά μέτρα ενίσχυσης της ελληνικότητάς της, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, βελτίωσης της ναυτικής εκπαίδευσης και στήριξης των απόμαχων της θάλασσας.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Chios Marine Club, κπτ. Γιώργο Τσουρή για τη βράβευσή του από την Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού για την προσφορά του στην Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.