Νότης Μηταράκης: Στηρίζουμε την πρόταση δημιουργίας της «Στέγης Ελληνικής Επιχειρηματικότητας.»

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, στο πλαίσιο των συναντήσεων που λαμβάνουν χώρα με τους κοινωνικούς εταίρους, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Καφούνη και αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν τα ασφαλιστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος σε σχέση με τις οφειλές προς τον ΕΦΚΑ και πως θα μπορούσαν αυτά να διευθετηθούν μελλοντικά, μέσω της βελτίωσης του συστήματος μηχανογράφησης στα πρότυπα του Taxisnet.

Επιπροσθέτως, μεγάλης σημασίας υπήρξε η πρόταση του Συλλόγου για τη δημιουργία μιας επένδυσης, κοινωφελούς σκοπού, η οποία θα μπορούσε να δώσει πνοή στο παραμελημένο σήμερα εμπορικό κέντρο και να ωφελήσει άμεσα τόσο πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις της περιοχής. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να δοθεί έμφαση στα ελληνικά προϊόντα και τις υπηρεσίες, παράλληλα με την ανάδειξη της εγχώριας παραγωγής.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε: «Με μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η σημερινή μας συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών. Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και συνεισφέρουμε σε πρωτοβουλίες που δίνουν πνοή στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας παράλληλα την εγχώρια παραγωγή, ενώ αντιμετωπίζουμε θετικά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, την πρόταση δημιουργίας της «Στέγης Ελληνικής Επιχειρηματικότητας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.