ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ «Γράμματα της Ποίησης»

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ατέχνως η ποιητική ανθολογία «Γράμματα της Ποίησης».

Δεκαεννιά ποιητές -νεότεροι και παλαιότεροι- επιχειρούν με τα ποιήματά τους να προσεγγίσουν και να αναδείξουν στιγμές της ανθρώπινης κατάστασης και του κοινωνικού περιβάλλοντος
Από κοινού, κι ο καθένας από το δικό του μετερίζι, συνδιαλέγονται στην Ανθολογία με την επικαιρότητα, με την ιστορία και μεταξύ τους, αναδεικνύοντας με ξεκάθαρο τρόπο ότι η… σιωπή δεν είναι δέουσα στάση για το δημιουργό. Πονούν, αγαπούν, θέλουν, μιλούν και ο λόγος τους μπολιάζεται με την ανθρώπινη ανάσα.

Ποιήματα και καταθέσεις ψυχής, άλλοτε οργισμένες και εξεγερμένες, άλλοτε περισσότερο ή λιγότερο προσωπικές που όλες μιλούν για χαμένες κι ανανεωμένες ελπίδες και για αγώνες.

Στην έκδοση συμμετέχουν οι:

Αντωνόπουλος Παναγής
Αποστολίκα Ειρήνη
Βαλαής Δημήτρης
Βερίγου Χαρούλα
Δημούλας Χρήστος
Ευαγγελάτος Κώστας
Ζαμπαθά – Παγουλάτου Φαίδρα
Ζαχαράτος Σπύρος
Ζήκος Χρήστος
Ιχτιάρ Ατζέρ
Καλαμποκά Γεωργία
Καρακατσάνη Βαγγελιώ
Κουτούφαρη Δέσποινα
Μαράκης Ειρηναίος
Μπιρμπίλη Ανδριάνα
Μπουντούρης Αντώνης
Σαρίδης Άριξ
Στρατωνίου Ηλέκτρα
Χατζηκώστας Αλέκος

«Γράμματα της ποίησης» ο τίτλος της Ανθολογίας. Κάθε γράμμα μοναδικό, κάθε γράμμα και μία ιστορία. Κάποια ακούγονται ψιθυριστά ή αδύναμα, άλλα ευδιάκριτα και καθαρά… Παντού και πάντοτε στην υπηρεσία του ανθρώπου, να μεταδίδουν τις πιο κρυφές του σκέψεις, τα πιο λεπτά του συναισθήματα, τις αγωνίες, τα όνειρά του… Όπως ακριβώς συμβαίνει με την ποίηση και τους ποιητές.

Μπορείτε να παραλάβετε το βιβλίο όπου εσείς μας υποδείξετε χωρίς επιπλέον κόστος.
Στείλτε μήνυμα με τη διεύθυνση παραλαβής στο: EkdoseisAtexnos@gmail.com

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.