Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος»

Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο της Tsakos Columbia Shipmanagement, στις εγκαταστάσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» στη Χίο, με θέμα Bunkering. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα. Σοφία Θεμελάρου, FOBAS Regional Operations Manager σε Ευρώπη και Αμερική.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν θέματα, όπως η συμμόρφωση του κράτους-λιμένα όσον αφορά στην πετρέλευση, οι απαιτήσεις στη διαχείριση των καυσίμων από 01/01/2020, η αξιολόγηση αποτελεσμάτων ανάλυσης καυσίμων, οι παράγοντες που επηρεάζουν αυτήν, οι επιθεωρήσεις ελέγχου του κράτους-λιμένα και οι διαδικασίες δειγματοληψίας καυσίμων.

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 500, με τους συμμετέχοντες να παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον το σεμινάριο. Με δεδομένο ότι οι διαθέσιμες θέσεις για τους παρευρισκόμενους ήταν 170, το σεμινάριο θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνο.


Ο κ. Τίτος Κουκάκης, T.C.M. Branch Manager, καλωσορίζει τους παρευρισκομένους

 

Η κα. Σοφία Θεμελάρου, FOBAS Regional Operations Manager,
κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ανάλυσης καυσίμων

 

Η κα. Σοφία Θεμελάρου και ο κ. Τίτος Κουκάκης απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.