Με ένα δάκρυ….με μια κατρουλιά…. εξ ουρανού και οι μπούρλοι λάκκοι πλημμύρισαν ! Πάρκιν Ελληνικού Κάστρου !

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!
Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!
Απευθύνομαι στους νέους Άρχοντες Δημοτικής και Περιφερειακής αρχής. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος αλλά είναι μεγάλη Ντροπή για ακόμη άλλη μια χρονιά να βλέπουμε αυτό το χάλι στο πάρκιν της Λεωφόρου Ενώσεως δηλαδή την λασπουριά και τους μπούρλους λάκκους σε ένα πολυσύχναστο σημείο που καθημερινά φιλοξενεί τουρίστες απ’όλα τα μέρη της γης!
Με μόνο μια ψιχάλα και αμέσως το πρόβλημα στην επιφάνεια! Και πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει και στο πάρκιν του ΝΟΧ! Φροντίστε τώρα που είναι ακόμα νωρίς να στρωθεί με τρία Άλφα γαρμπιλόχωμα για να μην λασπιάζει  και να πατηθεί με οδοστρωτήρα! Δεν φαντάζεστε πόσο ωραία είναι να βλέπει κανείς στην θάλασσα του  ΝΟΧ τα παιδιά να κάνουν ιστιοπλοΐα και να χαίρεσαι για το μοναδικό Χιώτικο Ναυταθλητικό Σύλλογο που σχεδόν επί εννενήντα χρόνια από το 1930 πρωταγωνιστεί σε Εθνικό επίπεδο και από την άλλη τις παραλιακές στεριανές εγκαταστάσεις σε άθλια κατάσταση ! Εγώ με τον δικό μου τρόπο προβάλλω και υποδεικνύω τα καλώς και τα κακώς κείμενα!
Εσείς αγαπητοί μου φίλοι νέοι Άρχοντες Φροντίστε για την καλύτερη υλοποίηση, από αυτά θα κριθείτε στο μέλλον!
Καλό Σαββατοκύριακο !
Χίος 11 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.