Μετά το Πάσχα ΑΝΟΙΓΟΥΝ τα σχολεία

Η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι τα μέτρα για τις άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους που έχουν παιδιά θα ισχύσουν όσο είναι κλειστά τα σχολεία και μέχρι τις 10 Απριλίου, στην ουσία «προδίδει» τους υπολογισμούς της κυβέρνησης σε σχέση με το έως πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω κορωνοϊού. Άλλωστε, είναι αυτό που, λίγο πολύ, αναμέναμε όλοι μας.

Ποια είναι η 10η Απριλίου; Η Παρασκευή πριν την Μεγάλη Εβδομάδα που, ούτως ή άλλως, θα έκλειναν για δύο εβδομάδες τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση υπολογίζει ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία σχολεία, πανεπιστήμια και λοιπές εκπαιδευτικές δομές που εποπτεύονται από το Υπ. Παιδειας, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και φροντιστήρια, θα παραμείνουν κλειστά.

Γεγονός που σημαίνει ότι, με βάση τους υπολογισμούς της κυβέρνησης, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία τους στις 27 Απριλίου.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρόβλεψη για την 10η Απριλίου, όπως είπε ο κ. Πέτσας θα περιληφθεί στην ΠΝΠ που θα εκδοθεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.