Μέχρι την Παρασκευή δεκτές οι αιτήσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ από τον ΟΑΕΔ

Για την κάλυψη θέσεων σε ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με τις ανάγκες των ΙΕΚ του (ΟΑΕΔ), ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 8:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, στις 18:00.

Με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) απόφαση της υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ’ αριθμ. 58185/30-08-2018 προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.