Λ. Πυκνής| Τα παιδία παίζειν!!! Τώρα τί;

Δεν μπορώ να καταλάβω σε πια εποχή βρισκόμαστε !

Σε τι κόσμο ζούμε !

Που στο διάολο να πάνε!

Τέτοια κατάντια τέτοια ξεφτίλα μέσα στο χαμαιτυπείο των τριακοσίων κερακλοκένταυρων!

Αίσχος!!!

Δεν έχουν πλέον ούτε τσίπα ούτε φιλότιμο!

Ξαμολάνε ο,τι μπαρούφα τους έρχεται στο ακατοίκητο για να εντυπωσιάσουν τους χαχόλους που σαν χάνοι με ανοικτό το στόμα το ρεμπέτ ασκέρι τούς χειροκροτεί για την κάθε βλακεία που θα ξαμολήσει ο δικός τους χαζοχαρούμενος μπεμπέκος!

Παίζουν με την αναθεώρηση του μεγαλύτερου θεσμού που καθορίζει την λειτουργία του πολιτεύματος μας και διέπει το νομοθετικό πλαίσιο και τις τύχες του άμοιρου αλλά υπερήφανου Ελληνικού Λαού!

Παίζουν με τους θεσμούς!

Παρανομούν και προσπαθούν να επιβάλει ο ένας τις βλακείες στον άλλον!

Δεν ξέρω τι πρεσβεύουν αυτά τα κακομαθημένα παιδαρέλια που με την βλακεία μας όλοι μας τους έχουμε και διαφεντεύουν τις τύχες μας, την ζωή μας,την οικογένεια μας,την πατρίδα μας τα Εθνικά μας θέματα, την οικονομία μας και τον τρόπο που θα ζούμε.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη πνευματικοί άνθρωποι με κύρος και γνώση που θα μπορούσαν να γίνουν μπροστάρηδες να πάρουν πρωτοβουλίες και με σθένος και σύνεση να πάρουν τα ινία να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα και να ανοίξουν μια χαραμάδα ελπίδας μια ηλιαχτίδα φωτός μήπως και ξημερώσει χαρμόσυνη Ροδαυγή στην Ανατολή και δούμε άσπρη μέρα!

Έχουμε πλέον μπαϊλντίσει από την καταχνιά και την ομίχλη από τον καθημερινό ψεκασμό διαφωτισμού!

Νομίζω πλέον ότι το ποτάμι ξεχείλισε και πλημμύρισαν τα πάντα !

Δεν πάει άλλο, δεν υποφέρονται πια αυτά τα κακομαθημένα ανδρείκελα που διαφεντεύουν την ζωή μας και τις τύχες μας!

Έχουμε καταντήσει ανήμποροι!

Δεν λέω να ξεσηκωθούμε και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας γιατί θα με πουν ότι προκαλώ τον λαό σε ξεσηκωμό και θα με χαρακτηρίσουν φασίστα και χουντικό!

Αλλά μπροστά σ´αυτή την ξεφτίλα και την κατάντια του Έθνους μας κάποιος πρέπει να τους τα ψάλλει από την καλή και την ανάποδη μήπως και φιλοτιμηθούν και κοιτάξουν την πραγματικότητα και προσγειωθούν και δουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απλοί πολίτες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την οικονομική κατάντια που μας έχουν όλοι τους φέρει!

Εύχομαι σήμερα όπως και χθες που γιορτάζεται η Αγάπη και ο Έρωτας μήπως μπλεχτεί ερωτικό ειδύλλιο στα παιδαρέλια της φακής και μονιάσουν στον ναό της Δημοκρατίας και σταματήσουν τον παλιμπαιδισμό!

Καλημερίζω τους υπερήφανους Έλληνες και Εύχομαι Χρόνια Πολλά στους Ερωτευμένους!

Χίος 14 Φεβρουαρίου 2019

Ο Αιώνια Ερωτευμένος

Λευτέρης Πυκνής (Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.