Λ. Πυκνής: Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ τούς Χάλασε τον ΤΡΑΧΑΝΑ !

 

 

Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ τούς Χάλασε τον ΤΡΑΧΑΝΑ !

Στην πραγματικότητα ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης χάλασε σε όλους τους Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες Βουλευτές τον ΤΡΑΧΑΝΆ με την είσοδο τής τροπολογίας έστω και δύο ώρες την τελευταία στιγμή προτού κλείσει ή Βουλή για διακοπές ολίγων ημερών.

Τι έκανε στην κυριολεξία ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ;

Θέλησε με νόμο να σταματήσει τέλος Αυγούστου να μην καταβληθούν οι Βασιλικές Χρυσές συντάξεις που υλοποιούνταν με τον Ασφαλιστικό τού ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ! Θορυβήθηκαν όλα τα αρπακτικά ότι μπαίνει πλέον πλαφόν 4.608 ΕΥΡΏ για όλες τις συντάξεις και αποχώρησαν από την αίθουσα τού κοινοβουλίου όλα τα κόμματα τής Αντιπολίτευσης για να αποσυρθεί ή τροπολογία.

Αλλά δυστυχώς γι αυτούς και Ευτυχώς για τον Ελληνικό λαό ο Υπουργός δεν πτοήθηκε, ήταν αποφασισμένος να προλάβει το ΑΙΣΧΟΣ και την σπατάλη τού Ελληνικού Δημοσίου και την καταστροφή των συνθηκών να καταρρεύσει ο ΕΦΚΑ, δηλαδή να φαλιρίσει και να περιμένουμε όλοι οι συνταξιούχοι να παρακαλούμε για τα φιλοδωρήματα φτώχειας και πείνας.

Όταν όμως ο πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον υπουργό και ανέπτυξε τούς λόγους τού επείγοντος των τροπολογιών και μπροστά στην κατακραυγή και την αγανάκτηση των συνταξιούχων και γενικώς όλου του Ελληνικού λαού, άρχισαν σιγά σιγά να επιστρέφουν στην Αίθουσα το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και ή Ελληνική Λύση. Όλοι αυτοί πού είχαν βάλει το χέρι τους και την υπογραφή τους ΣΥΡΙΖΑ και ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ στον νόμο τού ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ για να παίρνουν τις χρυσές συντάξεις των 24.000 ΕΥΡΏ λάκισαν κοινώς την κοπάνησαν για να μην δει ο Ελληνικός λαός την εγκληματικότητα και το μπάχαλο που ήθελαν τόσα χρόνια να επικρατεί για να μας κυβερνούν.

Για άλλη μια φορά είδαμε ποιοι απατεώνες και Αρπακτικά μας κυβερνούσαν και μας ρουφούσαν το αίμα και τον ιδρώτα μας ! Ας τα βλέπουν όλοι όσοι τούς ψήφισαν και φορούν παρωπίδες και δεν βλέπουν μακριά από την μύτη τους, αλλά τούς τρώει ή ιδεοληψία και ο εγωισμός τής αριστερόστροφης κουλτούρας και συμπεριφοράς ! Ευτυχώς για όλους μας ο Υπουργός Εργασίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ τούς Χάλασε τον ΤΡΑΧΑΝΑ!

Καλημέρα Ελλάδα Καλημέρα Ελληνίδες και Έλληνες! Χίος 9 Αυγούστου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.