Λ. Πυκνής| Ας τον ΤΡΕΛΟ στην ΤΡΕΛΑ του!!!

 Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι μας καθόμαστε και ασχολούμαστε με την Τρέλα του Σουλτάνου!
Όλα τα ΜΜΕ όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι και δυστυχώς ο ταλαίπωρος κοσμάκης κάθονται και ακούνε καθημερινά τις προκλητικές τρέλες του Σουλτάνου που έχει χάσει τον Μπούσουλα και δεν ξέρει τι του γίνεται και προσπαθεί να πείσει τον λαό του στα βάθη της Ανατολίας για την μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία από τα βάθη της Ασίας όλη την Ευρώπη τα Βαλκάνια  την Μεσόγειο μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο και φθάνοντας μέχρι την Αφρική και την Νότιο Αμερική!
Δυστυχώς λόγω πολιτικών εξελίξεων στη Τουρκία και φοβούμενος ότι θα χάσει την κυριαρχία του στις δημοτικές εκλογές γιατί έχει τρομοκρατήσει το Λαό του με τις φυλακίσεις και τις διώξεις και επειδή φοβάται και την σκιά του προκαλεί καθημερινά την παγκόσμια κοινή γνώμη με την τρέλα που κουβαλά και φωνάζει σαν το σκυλί για να φύγουν οι νοικοκύρηδες και να παραμείνουν οι κλέφτες!
Έχει διαλύσει την αεροπορία του έχει αποκεφαλίσει όλους τους άξιους αξιωματικούς και προσπαθεί με δήθεν υπεροπλία και με τα εκατομμύρια του πληθυσμού του να επιβληθεί στην περιοχή και να ζητά από την γειτονιά του να καρπωθεί τον φυσικό και ορυκτό τους πλούτο!
Δεν υπολογίζει τίποτα και συνεχώς διεκδικεί και έχει γίνει κατά κάποιον τρόπο το φόβητρο της παγκόσμιας ειρήνης! Νομίζω πως ήρθε πλέον ο καιρός οι υπερδυνάμεις να του βάλουν μυαλό και να τον νουθετήσουν γιατί θα έρθει η στιγμή που θα γίνει από κάποιον θερμόαιμο ενθέν και εκείθεν η στραβή και τότε θα τρέχουν όλοι τους να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα!
Άς καταλάβουν και οι Έλληνες Κυβερνώντες ότι με τις ενέργειες τους με την δοτικότητα τους ότι δεν μπορούν να ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και να παραχωρούν ζωτικής σημασίας κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας μας!
Βάλτε μυαλό καρεκλοκένταυροι και μην μας πουλάτε τρέλα σαν του Σουλτάνου γιατί θα σας πάρει ο διάβολος που σας έκανε!
Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει δεν μπορείτε καθημερινά να ποδοπατάτε την αξιοπρέπεια και την Υπερηφάνεια μας!
Του Έλληνα ο τράχηλος δεν σηκώνει πλέον καμία υποταγή και ξεσπαθώνει!
Χρόνια ΠΟΛΛΑ για την Εθνική μας Παλιγγενεσία!
Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.