Κτηματολόγιο: Παράταση υποβολής δηλώσεων έως τις 30 Μαΐου 2019

Έως και τις 30 Μαΐου 2019 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας για τους κατοίκους εσωτερικού, σε δήμους οκτώ περιοχών και συγκεκριμένα σε Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, Σάμο, Ικαρία και Χίο, ανακοίνωσε το Ελληνικό Κτηματολόγιο.

Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις περιοχές αυτές, καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής όπου βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Επίσης, για όσους διαμένουν στην Αττική κι έχουν ακίνητα στις περιοχές αυτές, λειτουργεί και το Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (λεωφόρος Βεΐκου 137), καθημερινά 08:00 με 16:00 και κάθε Τετάρτη 08:00 με 20:00.

Όσοι διαμένουν στη Θεσσαλονίκη κι έχουν ακίνητα σε Καστοριά, Φλώρινα, Δράμα, Ξάνθη, Χαλκιδική, μπορούν να εξυπηρετηθούν και στο Γραφείο Κτηματογράφησης Θεσσαλονίκης (Σαράφη 48Β – Φοίνικας).

Από το Κτηματολόγιο προτρέπονται οι δικαιούχοι να προσέλθουν το αργότερο έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας για να υποβάλουν τη δήλωσή τους, διαφορετικά θα απαιτηθεί μεγαλύτερο κόστος και περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.