Κραδασμοί στο συνδυασμό Μουτζούρη

Άρχισαν τα όργανα με αποχωρήσεις υποψηφίων στο συνδυασμό “Άλμα Ανάπτυξης” του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη. Χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση όλων των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τον κ. Μουτζούρη σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης της Χίου. Στη αρχή, η συζήτηση εξελίχθηκε ομαλά, όμως στη συνέχεια ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των υποψήφιων του νομού μας και τον επικεφαλή του συνδυασμού.

Ο πρώτος που αποχώρησε, παρασύροντας και φίλους του, ήταν ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πίττας, ο οποίος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα σταθεί στο πλευρό του Κώστα Μουτζούρη στις περιφερειακές εκλογές.
Χθες, από ότι φαίνεται ξεχείλισε το ποτήρι και οι καταστάσεις τον οδήγησαν στην αποχώρησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλοι που τελικά δεν θα στηρίξουν τον κ. Μουτζούρη. Οι λόγοι τους, πολλοί, από ότι λένε.
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο κ. Μουτζούρης ακόμα δεν έχει “κλείσει” τα ονόματα που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του για το νομό Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.