Κολόμβος επ’ αυτοφώρω!

Όποιος δεν παίρνει από λόγια παίρνει με έργα και καταλήγει στον γερανό της Express με ξηλωμένες τις πινακίδες!

Από το πρωί γύρω στις εννέα πού βρέθηκα στην πλατεία Βουνακίου ή Νικολάου Πλαστήρα με τον κολλητό μου φίλο τουλάχιστον για τον χειμώνα και τα λέγαμε πίνοντας το καφεδάκι μας ένα λευκό Ι.Χ αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά στην είσοδο του Μουσείου Τζαμί!

Ο αστυνομικός Σαίνι Γεώργιος Κολόμβος σφύριξε μερικές φορές μετά από μισή ώρα του έβαλε το μπιλιετάκι πήγε έκανε καί πάλι τον καθημερινό έλεγχο στο κέντρο της πόλης και γύρω στις 11.40 π.μ. άρχισαν να Κελαηδούν τα πουλιά ! Είχαμε φύγει για κάποιες δουλειές μας και δεν ήμουν μπροστά όταν ήρθε ο γερανός και σήκωσε το αυτοκίνητο!

Αλλά ήμουν τυχερός λίγο πριν φύγει να αποθανατίσω το θέαμα με τον κόσμο συγκεντρωμένο και με ποικίλα σχόλια περισσότερα θετικά για την ενέργεια του Κολόμβου και μηδαμινά αρνητικά!

Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υπάρχει τάξη και νομιμότητα σε όλους τους τομείς της ζωής μας ! Και λέω αυτό πού λένε και οι συνάδελφοι του Κολόμβου που είναι πλέον το παράδειγμα τους!

Ευτυχώς που υπάρχει ο Κολόμβος γιατί όταν βγει στην σύνταξη θα πρέπει να επιβάλλουμε εμείς την κυκλοφοριακή τάξη και τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα! Πιστεύω ότι σε όλους τους τομείς υπάρχει και κάποιος Κολόμβος! Ίσως είμαι ένας από αυτούς πού λέω και γράφω τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια!

Καλό απόγευμα με Υγεία και Χαρά και Καλή εβδομάδα!

Χίος 21 Οκτωβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.