Κλειστοί δρόμοι της πόλης της Χίου λόγω εργασιών

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες του έργου «Ενίσχυση δικτύου χαμηλής τάσης Υ/Σ 24 Χίου και Υ/Σ 120 Χίου από δίκτυο γυμνών αγωγών σε δίκτυο συνεστραμμένου για βελτίωση ποιότητας ενέργειας», θα διακοπεί η κυκλοφορία  το χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως τις 15:30 την Κυριακή 16/9/2018 στις παρακάτω οδούς της πόλης της Χίου.

 

  • Στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βροντάδο.
  • Στην οδό Καλουτά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βροντάδο, από την συμβολή της Καλουτά με την Αγίου Ελευθερίου έως την συμβολή της Καλουτά με την οδό Πατριάρχου Κοκκώδη.
  • Στην οδό Αγίου Ελευθερίου.
  • Στην οδό Γυμνασιάρχου Αναστασιάδη.

 

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.