Κινητοποίηση εργαζόμενων που απασχολούνται σε φορείς της Δημόσιας Υγείας με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Το ΣΕΣΝΟΧ   στηρίζει το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων που απασχολούνται σε φορείς της Δημόσιας Υγείας μέσω του προγράμματος  του ΟΑΕΔ.  Στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των 4.000 εργαζομένων του προγράμματος, θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΝΟΧ και εκπρόσωπους των εργαζομένων του προγράμματος την  Τετάρτη 19 Ιουνίου  στο χώρο της βιβλιοθήκης του Νοσοκομείου μας στις  10.30πμ

Σε μια εποχή, που οι εργαζόμενοι στον τομέα Υγείας, βιώνουν τις ολέθριες επιπτώσεις της βαθιάς και παρατεταμένης καπιταλιστικής κρίσης στη ζωή τους, όπου ο προϋπολογισμός για την υγεία μεταξύ 2013 και 2019 μειώθηκε κατά 30,3%, ενώ κονδύλια για νέες προσλήψεις δεν προβλέπονται,για μια ακόμη φορά εργαζόμενοι, άνεργοι και μακροχρόνια άνεργοι είναι τα θύματα της αντεργατικής πολιτικής, που όλες διαχρονικά ως τώρα οι κυβερνήσεις  εφαρμόζουν και προωθούν.

Στόχος τους, η διεύρυνση των ελαστικών σχέσεων εργασίας σε όλο το Δημόσιο με ταυτόχρονα κάθετη μείωση του μισθολογικού κόστους!!! Κι αυτό φυσικά αφορά και τους μόνιμους σήμερα συναδέλφους.

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές,  ενόψει   προεκλογικής περίοδο με τους εργαζόμενουςτων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, όμηρους διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ωστόσο όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ, οι επικουρικοί, οι συμβασιούχοι γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, τεχνικοί, εργαζόμενοι του ΚΕΕΛΠΝΟ και των υπηρεσιών καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης, οι μαθητευόμενοι του ΟΑΕΔ και σπουδαστές, αλλά και άμισθοι επιστήμονες κάνοντας την πρακτική τους αναλαμβάνουν πόστα όπου οι μόνιμοι υπάλληλοι  δεν επαρκούν για να καλύψουν.

Οι υπηρεσίες τους είναι άκρως αναγκαίες και υποχρεωτικές για να λειτουργεί το νοσοκομείο σε μόνιμη βάση. Άρα, μόνιμες θα πρέπει να είναι και οι εργασιακές τους σχέσεις.

Μόνο με την κλιμάκωση του αγώνα μας θα έχουμε κατακτήσεις.  Η υπομονή μας εξαντλήθηκε,η αναμονή κι η ανοχή δεν οδηγούν πουθενά!

ΣΤΑΘΕΡΗ & ΜΟΝΙΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με πλήρη εργασιακά κι ασφαλιστικά δικαιώματα.

ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΣΤΙΧΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ!

ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ με βάση τις σημερινές ανάγκες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.