Καμία ενίσχυση σε προσωπικό δεν προβλέπεται για τα νησιά αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση τους οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι Χίου, Σάμου και Λέσβου

Για απαξίωση κάνουν λόγο, με κοινή τους ανακοίνωση, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, Χίου και Λέσβου, καθώς καμία ενίσχυση σε προσωπικό δεν προβλέπεται για τα νησιά σύμφωνα με την απόφαση του Κατώτερου Συμβουλίου Μεταθέσεων.

Η κοινή δήλωση αναφέρει:

“Οι Ενώσεις μας μετά την από 20/09/2019 απόφαση του Κατωτέρου Συμβουλίου Μεταθέσεων, να ενισχύσει τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της ΓΕ.Π.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου με τον εξωπραγματικό αριθμό μηδέν (0), αγνοώντας παντελώς τις ανάγκες μας σε έμψυχο δυναμικό αλλά και αυτές των πολιτών για ουσιαστική αστυνόμευση σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που επί σειρά ετών μαστίζονται από το μεταναστευτικό-προσφυγικό, δείχνοντάς μας με αυτόν τον τρόπο την απαξίωση της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας για τα όσα δεινά ζούμε ως αστυνομικοί αλλά και ως πολίτες, μας αναγκάζει να «κατεβάσουμε ρολά».  Οι αντοχές μας τελείωσαν. Το φιλότιμό μας εξαντλήθηκε. Η κοροϊδία φτάνει”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.