Καλορίζικοι και καλά μυαλά γιατί αν αποτύχουν … καήκαμε!

Μπορεί να παρουσιάζονται στις κάμερες ότι όλα βαίνουν καλώς αλλά ο καθένας από αυτούς έχει και τις πικρίες του. Πικρίες οι οποίες στην πορεία της θητείας της περιφερειακής και δημοτικής αρχής θα εκδηλωθούν. Να ευχηθούμε αυτές οι πικρίες να μην είναι η αιτία που άλλη μια τετραετία θα πάει χαμένη. Να μην φέρει αποτελέσματα εις βάρος των πολιτών όπως γίνεται κάθε φορά.

Είναι ευκαιρία τώρα! Δεν θα υπάρξει άλλη φορά με δυο Χιώτες Υπουργούς, -Νότη Μηταράκη και Λίνα Μενδώνη-, τέσσερις βουλευτές με καταγωγή από τη Χίο, Περιφερειάρχη Νεοδημοκράτη, Δήμαρχο Νεοδημοκράτη και αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας να μην προχωρήσουν έργα που στοιχειώνουν. Πρέπει όλοι μαζί να πάνε να πνιγούν στο πιο βαθύ σημείο του Αιγαίου, αν δεν τα καταφέρουν. Θα είναι ντροπή να δουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι του γενικού συνόλου, της πατρίδας μας, της Χίου και του Αιγαίου. Λάθος τακτική ακολουθούν εάν από τώρα προετοιμάζουν τη νίκη τους για τις επόμενες εκλογές. Εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις, γιατί κανείς δεν προήλθε από παρθενογένεση. Αν ήθελαν να κάνουν κάτι, ίσως να το είχαν κάνει ήδη. Μακάρι να βγω ψεύτης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.