Ισαβέλλα Μπουρνιά -Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία της στο ”Ρόδι”

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Ισαβέλλα Μπουρνιά, πραγματοποίησε τη Τρίτη το απόγευμα την κεντρική προεκλογική της ομιλία στο καφέ «Ρόδι». Το παρόν στην ομιλία έδωσαν οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Παντελής Βρουλής, Παντελής Μπουγδάνος, Γιώργος Νομικός,  ο Γιάννης Καραβασίλης, ο Αιμιλιανός Ευαγγελινός, κ. Κοσμίδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Πρόδρομος Μανωλάκης και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Η κ. Ισαβέλλα Μπουρνιά παρουσίασε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας βέβαιη για την αυτοδυναμία της  κυβέρνησης της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη Η υποψήφια βουλευτής μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  να εργαστούμε σκληρά να ανεβάσουμε τη ΧΩΡΑ μας τον τόπο μας, σταθερά βήμα-βήμα, χέρι-χέρι, εκεί όπου της και του ΑΞΙΖΕΙ! Μόνο μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για μία Ελλάδα ΙΣΧΥΡΗ, με την προσδοκία μίας καλύτερης ζωής, ενός καλύτερου αύριο για όλους ειδικά για τα παιδιά μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παλινδρομούμε, να οπισθοχωρούμε το οφείλουμε στο αύριο. Για τους παραπάνω λόγους  μπήκα σε αυτόν τον αγώνα. Πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα!  Πιστεύω ότι συντεταγμένα μπορούμε να ανεβάσουμε τη χώρα μας! Ζητώ την ψήφο σας να διεκδικήσω για τον τόπο μας με ΔΥΝΑΜΗ και ΕΥΘΥΝΗ αυτά που του ανήκουν.
Γνωρίζω καλά τα προβλήματα, θέλω να κάνω το καλύτερο για τον τόπο μου, μπορώ και θέλω να τον υπηρετήσω. Μπορώ και θέλω να είμαι βουλευτής όλων των Χιωτών. Με δύναμη κι ευθύνη για μια αυτοδύναμη Ελλάδα, για μια ισχυρή Χίο
», τόνισε η Ισαβέλλα Μπουρνιά.

     

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.