Θλίψη στη Χιώτικη Δημοσιογραφία

 

 

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Χιώτικη κοινωνία και στο χώρο της Δημοσιογραφίας ο χαμός του γνωστού δημοσιογράφου και επί χρόνια συνεργάτη του ΑΝΤ1 Αιγαίου και της εφημερίδας Χιώτικης Διαφάνειας Μιχάλη Διοματάρη.

Φτωχότερος είναι ο κόσμος της δημοσιογραφίας της Χίου εδώ και λίγη ώρα, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών περίπου, ο Μιχάλης Διοματάρης.

Ο καλός φίλος και συνάδελφος Μιχάλης ήταν επί πολλά έτη αρχισυντάκτης του τμήματος σύνταξης ύλης της Εφημερίδας Χιώτικη Διαφάνεια» και ραδιοφωνικός παραγωγός στον «ΑΝΤ1 Αιγαίου 105,0», που με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει εις πέρας οτιδήποτε του ανατίθεντο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Κατά το παρελθόν είχε εργαστεί και σε γνωστές εφημερίδες των Αθηνών, αλλά και την εβδομαδιαία Χιώτικη Εφημερίδα “Πολίτης” και την καθημερινή “Πρόοδο”.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του Μιχάλη οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο Μιχάλης νοσηλεύονταν τον τελευταίο καιρό στην Παθολογική
Κλινική του Σκυλίτσειου νοσοκομείου Χίου, ενώ φιλοξενούνταν τα τελευταία χρόνια στον οίκο ευγηρίας των Καρδαμύλων Αγ. Μαρίνα.

Αύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 11 π.μ. θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία του γνωστού δημοσιογράφου, Μιχάλη Διοματάρη στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου.

Φίλε Μιχάλη να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα μας μείνεις αξέχαστος για την άψογη συνεργασία σου όλα αυτά τα χρόνια, την φιλία σου αλλά και το χιούμορ σου. Καλό Ταξίδι.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.