Θα παραμείνει κλεiστή στην κυκλοφορία οχημάτων η οδός Ειρήνης Παϊδούση

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες για την αντικατάσταση στύλων θα παραταθεί η διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Ειρήνης Παϊδούση  από την συμβολή της με την οδό Χαλκούση Ζαννή και Μαρίας έως την συμβολή της με την οδό Δημάρχου Καλβοκορέση στον οικισμό του Κάμπου, έως και την Πέμπτη 04/10/2018.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας  θα γίνει με μέσα και προσωπικό του αιτούντος, ο οποίος θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διερχομένων και περίοικων.  Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Ακόμη ο Δήμος  κάνει γνωστό ότι από την Δευτέρα 01/10/2018 στα πλαίσια έναρξης των εργασιών του έργου «Δρόμος για την παράκαμψη της πόλης τμήμα Δ» θα πραγματοποιούνται εργασίες στην οδό Φωστείνη για το τμήμα από την συμβολή της με την οδό Γεώργιου Βούρου έως την γέφυρα Αρμένη.

Κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει διαθέσιμη μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας και για τις δύο κατευθύνσεις για τμήμα της οδού για μήκος 100,00μ περίπου. Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του έργου θα πραγματοποιείται μερική ή πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνηση τους στην περιοχή των έργων και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.