Η Διαφορετικότητα – Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

 Θυμάμαι ότι μέχρι το 2014 στη Χίο και συγκεκριμένα στο Μυρσινίδι όπου υπήρχε το πρώτο κλειστό κέντρο κράτησης παράνομων αλλοδαπών ο αριθμός ποτέ δεν είχε καμία φορά ξεπεράσει τους 117 άντε μερικές φορές να έφθανε τους 145! Εν συνεχεία με συνοδεία επέστρεφαν στον τόπο τους! Και το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί μέχρι τότε οι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή και σε όλα αυτά τα κράτη Πακιστάν, Ιράκ, Ιράν, Αφγανιστάν, Υεμένη, Σομαλία και τρέχα γύρευε όπως και στην Συρία μήπως δεν υπήρχαν; Τότε βέβαια ήταν φυλακισμένοι και κλειδωμένοι μέσα στον περιφραγμένο χώρο και δεν αλώνιζαν σαν την άδικη κατάρα μέσα στην πόλη και τα χωριά!
Δεν προσκαλούσαν με τα νέας τεχνολογίας κινητά τους άλλους ομοεθνείς και να τους λένε ότι εδώ έχουμε Τζάμπα λεφτά! Το παράδοξο της υπόθεσης είναι τι άλλο συνέβη από την αρχή του 2015 και άρχισαν να καταφθάνουν στην γη της επαγγελίας όπως μας αποκαλούν ορδές και καραβάνια κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε χρώματος και μπούργκας και κελεμπίας αλλόθρησκοι φανατισμένοι μουσουλμάνοι ισλαμιστές; Μήπως η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ καί ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα ήταν μια πρόσκληση σε όλους αυτούς με την διαφορετικότητα και τα άλλα ήθη και έθιμα με φανατισμό στην ισλαμική θρησκεία να εισβάλουν και να έχουμε σήμερα μια νέα κατοχή στον τόπο μας;
Και ρωτώ όλους αυτούς που θα με πουν και πάλι ξενοφοβικό Ρατσιστή και φασίστα που βρίσκουν όλοι αυτοί οι μετανάστες τόσα χρήματα και πληρώνουν για την μεταφορά τους στην Ευρώπη με χιλιάδες ευρώ και δολάρια και πεθαίνουν στο τέλος πολλές φορές από ασφυξία μέσα σε κλειστά κοντέϊνερ ψυγεία; Γιατί πιστεύω με τα χιλιάδες δολάρια που δίνουν θα ζούσαν πλουσιοπάροχα στον τόπο τους! Μήπως πίσω απ’ όλα αυτά υπάρχει πονηρό και οργανωμένο σχέδιο μετοίκησης και ισλαμοποίησης της Ευρώπης; Μήπως για να έχουν φθηνά εργατικά χέρια οι μεγάλες βιομηχανικές χώρες είχαν στην αρχή ανοιχτές τις αγκαλιές τους και τώρα που συμπληρώθηκαν οι θέσεις εργασίας έκλεισαν την κάνουλα και σφράγισαν τα σύνορα τους και στο τέλος πληρώνει η Ελλάδα και ειδικότερα τα νησιά μας τον λογαριασμό της λαθρομετανάστευσης; Μήπως πρέπει να φωνάξουμε Ως εδώ και μη παρέκει; Μήπως πρέπει με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε την Ελληνική κοινωνία από την διαφορετικότητα των χρωμάτων της κουλτούρας των θρησκευτικών ηθών και εθίμων και του παράδοξου τρόπου ζωής και διαβίωσης αυτών όλων των λαθραίων μεταναστών που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αλλοιώσουν την ζωή μας;
Πρέπει οπωσδήποτε η νέα Κυβέρνηση να πράξει με κάθε τρόπο αυτά που προεκλογικά υποσχέθηκε και με κάθε τρόπο να σταματήσει το μεγάλο και ενδεχομένως επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας για την ύπαρξη του Ελληνικού γένους ! Αυτά είναι τα μεγάλα μου ερωτήματα και ο προβληματισμός μου ! Καλό ξημέρωμα!
Χίος, 5 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.