Ερντογάν κάτσε στ’ αυγά! Γιατί στο τέλος θα κλάψεις τα παιδιά σου!

Όπως γράφω στον τίτλο τού άρθρου μου Ερντογάν κάτσε ήσυχος στ’ αυγά σου γιατί στο τέλος μπορεί να κλάψεις και τα παιδιά σου!
Και το εννοώ όχι φυσικά τα παιδιά απ’το σπέρμα σου, γιατί αυτά έχουν μεγάλη προστασία όπως και όλη η οικογένεια σου γιατί φοβάσαι και την σκιά σου από τους ίδιους τους πολίτες της χώρας σου. Δεν έχουμε εμείς οι Έλληνες τίποτα να μοιράσουμε με τον Τουρκικό λαό αλλά Μήν Μας προκαλείς συνέχεια.
Αυτά σου τα γράφω σήμερα 17 Νοεμβρίου και έχει μεγάλη σημασία γιατί δυστυχώς η Πατρίδα μας είχε βρεθεί στον γύψο και δεν υπήρχε τότε πολιτική ηγεσία με μεγάλα φρύδια, αλλά αντρίκελα του χειρίστου είδους στρατιωτικών πατριδοκαπήλων που δεν τόλμησαν να πάρουν την ευθύνη καί να αποφασίσουν να αντιπαρατεθούν στην επεκτατική σας νοοτροπία. Δυστυχώς για την μεγάλη προδοσία της Κύπρου φταίνε πολλοί και περισσότερο η ξεφτιλισμένη Διεθνής κοινότητα ο ΟΗΕ και οι μεγάλες δυνάμεις του ψυχρού πολέμου αλλά και οι άσπονδοι Φίλοι μας που επί δεκαετίες μας προδίδουν αν και είναι εγγυήτρια τρίτη χώρα με μόνιμη βάση στο νησί εν τούτοις πάντοτε Μας την φέρνουν πισώπλατα και ο νοών νοητό! Τα χρόνια εκείνα ο Ελληνικός λαός ήταν δυστυχώς διχασμένος και καθηλωμένος από την στρατοκρατούμενη Χούντα πού εξυπηρετούσε ξένα συμφέροντα.
Και σήμερα μην βλέπεις τους μπαχαλακιδες που δημιουργούν πολλά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας για να εκτονώνεται η διψασμένη ενέργεια τους , γιατί όταν θα έρθει η ώρα και η στιγμή κι αυτούς ακόμη θα τους βρεις απέναντι σου και θα σε κάψουν ζωντανό με τις μολότοφ που είναι η σπεσιαλιτέ τους ! Μην μας το παίζεις δυνατός και ότι έχεις εκατομμύρια πληθυσμό και πολύ στρατιωτικό εξοπλισμό γιατί φοβάσαι να τον δώσεις στους στρατιώτες σου για να μην τον γυρίσουν εναντίον σου. Έχεις περιχαρακωθεί από την στρατοαστυνομία σου και σε ακολουθούν κατά χιλιάδες όπου πηγαίνεις και εξαγγέλλεις τις απειλές και τις Μπαρούφες σου για δική σου εσωτερική κατανάλωση και να τους ακούς να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν τον Σουλτάνο τους για να βλέπουν οι χαζοί δυτικοί που τους εκβιάζεις και τους φοβερίζεις με το μεταναστευτικό και οι αμόρφωτοι Τούρκοι της Ανατολίας.
Και να θυμάσαι πολύ καλά ότι του Έλληνα ο σβέρκος τον ζυγό δεν τον σηκώνει και αμέσως ξυπνά και ενωμένος σαν μια γροθιά ορμά και ξεσπαθώνει κι ότι βρεθεί μπροστά του το σαρώνει ! Για κάνε πώς τολμάς ; Να δεις πόσα απίδια βάζει ό σάκκος ! Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα κοπανιστό. Σού Εύχομαι ο Αλλάχ σου να σου δώσει την πρέπουσα φώτιση για να μην κλάψεις τα παιδιά σου !
Χίος, 17 Νοεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.