Επίσκεψη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Χίου στα φυλάκια

Για τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν.Χίου αποτελεί χαρά και τιμή και κυρίως σημαντικό και ξεχωριστό καθήκον η επίσκεψη σε φυλάκια των Νησιών μας.

Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται όσο γίνεται πιο συχνά. Εκφράζεται η βαθύτατη πίστη στην ιερή αποστολή που επιτελούν για την ασφάλεια και την ειρήνη και μεταφέρονται οι ευχαριστίες και η αγάπη και η συμπαράσταση όλων των μελών του Συνδέσμου αλλά και της τοπικής κοινωνίας μας.

Διαπιστώνει κανείς σε κάθε επίσκεψη, με την πρώτη ματιά, το ακμαιότατο ηθικό, την άρτια οργάνωση και εκπαίδευση, την δυναμική παρουσία των στελεχών του στρατεύματος και την αμέριστη προθυμία κάθε ατόμου στην καθημερινή εκτέλεση της αποστολής του.

Η επίσκεψη, πέραν της ενημέρωσης των Εφέδρων Αξιωματικών είναι κυρίως ένα δυνάμωμα καρδιάς. Κατά την επίδοση της τιμημένης μας σημαίας στα στρατευμένα παιδιά της Πατρίδας μας εκφράζονται οι ευχαριστίες και οι ευχές όλων των μελών του Συνδέσμου και της κοινωνίας μας.

Η φωτογραφία από προχθεσινή επίσκεψη αντιπροσωπίας του Συνδέσμου σε φυλάκιο του Νησιού μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.