Εκδηλώσεις του Σ.Φ.Ο. για το τριήμερο 13-15 Απριλίου

Ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» διοργανώνει τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 7 μ.μ.  Αίθουσα ΣΦΟ «Μαρίας Π. Λαιμού».  Εκδήλωση αφιερωμένη στη μορφή και το έργο της κορυφαίας διπλωματικής και πολιτικής προσωπικότητας του Αγώνα του 1821 και πρώτου Κυβερνήτη κόμη Ιωάννη Καποδίστρια. Ομιλήτρια: η Ιστορικός κα Αγγελική Καραπάνου, συνεργάτιδα της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, υπεύθυνη της εκθέσεως της Βουλής «Ιωάννης Καποδίστριας, η πορεία του στο χρόνο». Θα προβληθεί πρωτότυπο υλικό της εκθέσεως.

Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 10.30 π.μ. Ημερήσια εκδρομή στο Πυτιός. Αναχώρηση με θαλάσσιο ταξί για Λαγκάδα στις 10.30 π.μ. και εν συνεχεία με πούλμαν για το γραφικό Πυτιός. Γνωριμία και περιήγηση στο χωριό. Γεύμα στο «Μάκελλο» και επιστροφή το απόγευμα μέσω Λαγκάδας. Η θαλάσσια και χερσαία μεταφορά είναι προσφορά του Συλλόγου για τους κατοίκους του νησιού.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 στις 6 μ.μ. Ιερός Ναός Αγ. Νικολάου Οινουσσών. «Τα Πάθη τα σεπτά». Συναυλία του Συλλόγου Ιεροψαλτών Χίου «Ρωμανός ο Μελωδός» με υμνολογία της Μεγάλης Εβδομάδος. Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών. Διοργανωτής: Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών». Αναχώρηση του Ε/Γ-Ο/Γ ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ από Χίο για τη συναυλία: ώρα 15.30 μ.μ. Επιστροφή με το πλοίο από Οινούσσες μετά το πέρας της συναυλίας. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.