Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος φιλοξενίας των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χίου

Τα εγκαίνια του πρώην Γαλλικού Κολεγίου στον Φραγκομαχαλά πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, εκεί όπου τώρα πια στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, σε δήλωσή του αναφέρθηκε στη συνεισφορά της παρούσας περιφερειακής αρχής, η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει αυτό το έργο με επιτυχία, με αποτέλεσμα σήμερα  να χρησιμοποιείται για τη στέγαση όλων των υπηρεσιών της περιφερειακής ενότητας.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Ξενάκης, ο εκτελεστικός γραμματέα της Περιφέρειας Γ. Καμπούρης και μέλη του Συλλόγου «Δεσμός» του Φραγκομαχαλά, που για ακόμη μια φορά ζήτησαν την παραχώρηση ενός μικρού δωματίου, ώστε να αποθηκευτούν εκεί οι στολές και το αρχειακό υλικό του «Δεσμού».
Ο πρώην πρόεδρος του «Δεσμού» Ι. Μπριλής αναφέρθηκε στο χρονικό της απόκτησης στου συγκεκριμένου κτιρίου αλλά και της έκτασης που χρησιμοποιείται σαν πάρκινγκ  από την Καθολική Εκκλησία. Η απόκτηση του κτιρίου κόστισε 335.000.000 δραχμές και το συμβόλαιο υπογράφτηκε στις 30 Νοεμβρίου του 2000 από τον αείμνηστο νομάρχη Γ. Καλουτά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.