Διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εφαρμογής του επισιτιστικού προγράμματος-Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων/(ΤΕΒΑ) που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας και Κοιν. Αλληλεγγύης και τοπικά συντονίζει ο Δήμος Χίου, θα διανεμηθούν τις επόμενες ημέρες, από τον Δήμο Χίου, είδη διατροφής, καθώς επίσης και είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ/ΤΕΒΑ, από την Δευτέρα 17/09 έως και την Παρασκευή 21/09/2018.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου (περιφερειακός δρόμος πόλης, περιοχή «Καστρομηνάς») για την παραλαβή τους, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 17/09,  Τετάρτη 19/09 και Παρασκευή 21/09 και ώρα 09.00΄–14.00΄

Τρίτη 18/09 και Πέμπτη 20/09 και ώρες 09.00΄-14.00΄ &  17.00΄- 20.00΄

Τα προς διάθεση είδη είναι τα εξής:

-Ελαιόλαδο

-Γάλα εβαπορέ

-Ζάχαρη

-Ζυμαρικά

-Σάλτσα πελτές

-Φακές

-Φασόλια

-Καθαριστικό γενικής χρήσεως

-Σκόνη πλυντηρίου

-Υγρό πιάτων

-Γάλα παιδικό εβαπορέ

-Βρεφικό γάλα σκόνη

-Κρέμες δημητριακών

-Κρέμες ριζάλευρο

-Μωρομάντηλα

-Πάνες

Ειδικά για την κατηγορία των αστέγων, επιπλέον όλων των ανωτέρω, θα διατεθούν και: Οδοντόβουρτσες, Οδοντόπαστες και σαμπουάν.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται με την Αστυνομική τους Ταυτότητα και το έντυπο ένταξής τους στο πρόγραμμα ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), όπου πρέπει να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ).

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Κοιν. Παντοπωλείο Δήμου Χίου, στο τηλ.: 2271043643.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.