Διήμερη επίσκεψη της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνας Καλογήρου στη Χίο

Στη Χίο βρίσκεται η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Χίου και συζήτησε θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες του νησιού.

Στη συνέχεια η κα. Καλογήρου είχε συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου κ. Παντελή Λεγάτο, κατά τη διάρκεια της οποίας αναζητήθηκαν τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας της Περιφέρειας με το Επιμελητήριο.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Π.Ε. Χίου με τους Αντιπεριφερειάρχες Σταμάτη Κάρμαντζη και Γιάννη Ξενάκη, τους Εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Παντελή Μπουγδάνο και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αξιολογήθηκε η πορεία υλοποίησης των έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο, με κυρίαρχο το έργο της αναβάθμισης της επαρχιακής οδού Χίου- Καρφά, έργο που σχετίζεται άμεσα με την επέκταση του αεροδρομίου.

Χθες το απόγευμα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου παραβρέθηκε στον εσπερινό του Ιερού Ναού του Τιμίου Σταυρού Βρουλιδίων στο Πυργί.

Ενώ σήμερα το πρωί η κα. Καλογήρου θα παραστεί στην τελετή αγιασμού στη Μαθητική Στέγη Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας-Στέγη Παιδείας και Πολιτισμού». Το απόγευμα θα είναι παρούσα στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου ιδιωτικού μη κερδοσκοπικού Επαγγελματικού Λυκείου Ναυτικής Κατεύθυνσης στην Ελλάδα «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών» και στη συνέχεια στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 96 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης στον Φάρο Βαρβασίου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.