Γιατί τρέφομαι φίδια στον κόρφο μας;

Είναι καιρός να πεί κάποιος τα πράγματα με το όνομα τους! Δέν είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ αλλά βγαίνω από τα ρούχα μου και τα παίρνω στο κρανίο όταν ακούω ανακοινώσεις από τους Τζιχαντιστές και τον ISIS να χαίρονται και να χαρακτηρίζουν θεία τιμωρία την πυρκαγιά και το ολοκαύτωμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ ! Και να Μάς λένε κατάμουτρα οτι θα διαλυθούν τα πολιτιστικά μας ΕΡΓΑ !

Έχουμε να κάνουμε με φίδια κολοβά , με κάφρους που εδώ και χρόνια τους φιλοξενούμε ,τούς ταΐζουμε και τους ποτίζουμε από το υστέρημα μας,τους ντύσαμε ,τους κοιμήσαμε, τους περιποιηθήκαμε και τώρα με όλη την χαιρεκακία τους να μας λένε οτι ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον πολιτισμό μας!

Εγώ λέω μήπως ήρθε η ώρα όλα τα Χριστιανικά Έθνη να τούς στείλουμε από εκεί που μας κουβαλήθηκαν με το έτσι θέλω και έχουν γίνει τα φόβητρα των πολιτισμένων λαών;

Μήπως ήρθε η ώρα να πούμε ως εδώ και μη παρέκε ! Μήπως ήρθε η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και στούς δικούς μας ανθρώπους;

Μήπως ήρθε η στιγμή να σταματήσουμε να ειμαστε τόσο πολύ ευάλωτοι και χαζοί και αυτοί όλοι να παίζουν ταμπούρλο στις πλάτες μας και να μας εκφοβίζουν προκλητικά και να βγαίνουν να μας λένε οτι οταν ο πληθυσμός τους στην ΕΛΛΑΔΑ φθάσει τον δικό μας θα μας σφάξουν και θα καταλάβουν την πατρίδα μας;

Δυστυχώς οι αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες κυβερνώντες Μάς έχουν πνίξει με τον ενδοτισμό τους και με τις παράνομες ΜΚΟ που προσπαθούν να μας εξισλαμίσουν!

Πρέπει να αγρυπνούμε και να εγρηγορουμε και να δούμε την πραγματικότητα και να σταματήσουμε να χαρακτηρίζουμε Ρατσιστές όλους όσους έχουν το θάρρος και την τόλμη να λένε τα πράγματα με το όνομα τους!

Που πιστεύω οτι όλοι μέσα σας έχετε τα ερωτήματα αλλά λέτε μακριά από την πόρτα μας και την γειτονιά μας και ας τους άλλους να βγάλουν το ΦΙΔΙ από την τρύπα!

Εγώ λέω με το θάρρος της γνώμης μου να βγάλουμε τα φίδια από τον ΚΟΡΦΟ μας!!!

ΧΙΟΣ 17 Απριλίου 2019 και ώρα 05.00

Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς) Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.