Βρήκαμε πετρέλαιο – Χάσαμε τους οδηγούς

«Μία βδομάδα κράτησε μόνο δυστυχώς η εύρυθμη λειτουργία των δρομολογίων των ΚΤΕΛ της Αμανής. Τα εσωτερικά προβλήματα των ΚΤΕΛ έγιναν και πάλι προβλήματα της Αμανής αφού από σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου δεν θα εκτελείται κανένα δρομολόγιο ούτε υπεραστικό αλλά ούτε και σχολικό μέχρι νεωτέρας ύστερα από την ενημέρωση που είχαμε από τον κο Τσικαλά.

Η αιτία είναι ότι δεν υπάρχουν οδηγοί που να μπορούν να εκτελούν και το απογευματινό δρομολόγιο. Το γεγονός αυτό ήταν πια η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η πικρία των γονέων έχει γίνει πια αγανάκτηση.

Ως πότε θα πληρώνουμε τα σπασμένα των άλλων;

Οι γονείς των παιδιών της Παρπαριάς ανακοινώνουν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο μέχρι να βρεθεί πια μια οριστική λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία.

Η Αμανή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποκομμένη από το υπόλοιπο νησί επειδή κάποιοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και μια λύση μόνιμη», αναφέρουν στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.