Βράβευση της μεγαλύτερης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης, AHEPA στον Κώστα Τρομπούκη

Προσκεκλημένος στην κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος AHEPA Κηφισιάς (American Hellenic Educational Progressive Association) ήταν ο Κώστας Τρομπούκης. Παρουσία πολλών μελών και φίλων του Τμήματος, ο διακεκριμένος ιατρός – ακτινολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και φίλος της AHEPA και του Τμήματος, Δρ Κωνσταντίνος Τρομπούκης, τιμήθηκε από το Δ.Σ. της AHEPA  για την πολυετή επιστημονική και κοινωνική προσφορά του.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους ο κ. Τρομπούκης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της οργάνωσης για τη τιμητική διάκριση που του απένειμαν, είπε: «Η ελληνική ομογένεια, είναι ο πολύτιμος εθνικός μας πλούτος. Η δική σας συμβολή, διαχρονικά, σε όλες τις μάχες που έχει δώσει η Ελλάδα, ήταν πάντοτε σπουδαία. Πιστεύω βαθύτατα στην αξιοποίηση του σημαντικού αυτού εθνικού κεφαλαίου. Μας εμπνέει η αγάπη σας για την Πατρίδα, η μαχητικότητά σας και η μακραίωνη ιστορία της διασποράς που τόσο πολύ έχει συμβάλλει στην διάδοση του ελληνισμού και των αξιών που πρεσβεύει».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.