Ας αφήσει τα λόγια και τις επικοινωνιακές πολιτικές ο κ. Μηταράκης και ας προχωρήσει στα έργα

Τα κανάλια παίρνει  σβάρνα ο Κ. Μηταράκης για να επικοινωνήσει το επικίνδυνο  έργο της κυβέρνησης και του ίδιου στο προσφυγικό μεταναστευτικό, την αθλιότητα που επικρατεί στα κέντρα κολαστήρια της ΒΙΑΛ, της Μόριας κλπ, για τα οποία, ουδέν έχει πράξει πέραν της εισβολής των ΜΑΤ στα νησιά μας.

Εννιά μήνες τώρα συνεχίζουν την πολιτική εγκλωβισμού των προσφύγων στα νησιά και τη χώρα, του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο αυτό αλλά την επαυξάνουν την ώρα που η πανδημία έχει χτυπήσει την πόρτα των ΚΥΤ.

Ψάχνει ενόχους με θράσος   στις δημοτικές παρατάξεις , σε συντονιστικές επιτροπές και δεν κοιτάζει στον καθρέφτη την πολιτική του ίδιου και της κυβέρνησής του.

Δεν κοιτάζει τη ρητορική διχασμού και μίσους ,που καλλιεργεί ο ίδιος  και  που εμμέσως  ρίχνουν  νερό σε εγκληματικές ενέργειες , όπως αυτές του πυροβολισμού και τραυματισμού των δύο προσφυγόπουλων από συγκεκριμένο κάτοικο στο Χαλκειός,  που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, τους εμπρησμούς σε αποθήκη αλληλέγγυων, τις απειλές , το διαδικτυακό μίσος που ατιμώρητα εκτοξεύεται εναντίον των κατατρεγμένων των πολέμων και αποτελεί ντροπή για το νησί. 

Ρωτάμε ευθέως ξανά:

  • Πότε θα αποσυμφορήσει σε πρώτη φάση τον πληθυσμό της ΒΙΑΛ, ώστε να ακολουθήσει ο απεγκλωβισμός όλων και το κλείσιμό της;
  • Πότε θα αρθεί η επίταξη στο Αίπος;
  • Πότε θα ενοικιάσει η κυβέρνησή του ξενοδοχεία για τη χρήση καραντίνας ή τη φιλοξενία  των ευάλωτων ομάδων;

Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια της Χαλιμάς για να τα λέει στην ΕΡΤ και στα ιδιωτικά κανάλια που τον σπονσάρουν!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.