Αποτελέσματα διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας “Ναυτοσύνη 2019”

Ο Ναυτικός Όμιλος Καρδαμύλων Χίου διοργάνωσε με επιτυχία τον διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα “Ναυτοσύνη 2019” 3&4 Αυγούστου 2019 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στα Καρδάμυλα της Χίου όπως και τους αγώνες κολύμβησης. Στον ιστιοπλοϊκό αγώνα πήραν μέρος 40 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από τον Ν.Ο.Χίου, ΠΕΚΕΒ και Ν.Ο.Καρδαμύλων και πραγματοποιήθηκαν 8 ιστιοδρομίες με σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες και ιδιαίτερα τους αθλητές του ΝΟΚ για τις διακρίσεις που έφεραν στον όμιλο μας.

Γενική Κατάταξη Optimist: 3η Κλειδά Δήμητρα
Κορίτσια άνω των 11 χρονών: 1η Κλειδά Δήμητρα
2η Μαδιά Ευγενία
3η Μαδιά Μαρία
Κορίτσια κάτω των 11 χρονών: 2η Σφηκάκη Πολυξένη
Αγόρια άνω των 11 χρονών: 2ος Μουζάκης Σπύρος
Αγόρια κάτω των 11 χρονών: 2ος Μουζάκης Γιάννης
Γενική Κατάταξη Laser 4.7: 1η Σόνια Αρβανιτιγιώργου (Ν.Ο.
Καλαμακίου –Θερινή αθλήτρια ΝΟΚ)
Κατηγορία Laser 4.7 στα κορίτσια: 3η Βολισσιανού Ειρήνη

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους, στους προπονητές μας, στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και ΠΕΚΕΒ για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις που έλαβαν οι αθλητές τους, στον Κο Κάβουρα Γιάννη και το ιστιοφόρο «Αιγαίο» που αποτέλεσε την κριτική επιτροπή των αγώνων και τέλος σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην διεκπεραίωση των αγώνων.
Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες αφιερώθηκαν στις προσπάθειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την μείωση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.