“Ανοχή, τέλος!” λέει ο Σύλλογος Επαγγελματιών Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμνιώνα

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών περιοχής Καρφά, Αγίας Ερμιόνης και Μέγα Λιμνιώνα μέσω ανακοίνωσης του κάνει γνωστό και χτυπάει το καμπανάκι στη Δημοτική Αρχή. Η τουριστική περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει! Γνωστές παραλίες του νησιού και τουριστικές περιοχές γενικότερα κοντά τέλη του μήνα Ιουνίου έχουν έλλειψη των στοιχειωδών που αρμόζουν σε ένα νησί, με έστω μικρή τουριστική κίνηση. Καθαρισμός παραλιών,  αλλαξιέρες, ντουζιέρες και άλλα.

Αναλυτικά ο Σύλλογος Επαγγελματιών αναφέρει:

«Οι εκλογές τέλειωσαν. Η υποτιθέμενη τουριστική περίοδος για το νησί έχει ξεκινήσει αλλά περιοχές του νησιού και ειδικότερα περιοχές που θεωρούνται τουριστικές είναι παρατημένες στην τύχη τους. Λείπουν μέχρι και τα στοιχειώδη (Καθαρισμός , αλλαξιέρες, διάδρομοι παραλιών, ντουζιέρες κλπ). Η τελευταία μαζική άφιξη τουριστών βρήκε το νησί μας πάλι απροετοίμαστο. Σε μία ακόμα δύσκολη τουριστική χρονιά κάποιοι συνεχίζουν να προσπαθούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις και τα καταλύματα τους ανοικτά, έχοντας ως μέλημα την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς ντόπιους και επισκέπτες. Το λογικό θα ήταν η εκάστοτε δημοτική αρχή να λειτουργεί υποβοηθητικά προς τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν και όχι να τους δίνει την χαριστική βολή. Εμείς θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εικόνα και το όποιο τουριστικό μας προϊόν, αλλά και απέναντι σε καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει τις γνωστές παθογένειες. Δηλώνουμε προς όλους τους αιρετούς (Δημοτικούς, Περιφερειακούς, Βουλευτές): Ανοχή, τέλος».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.