Αναστέλλεται η προκήρυξη για τις θέσεις προσωπικού στις ΑΕΝ

 

Μετά από ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, από την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 και έως την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν, μεταξύ άλλων, σε τοποθέτηση, ένταξη, προαγωγή, επιλογή και/ή τοποθέτηση προϊσταμένων, καθώς και η οποιαδήποτε μεταβολή στην υπηρεσιακή κατάσταση προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Οι εν λόγω απαγορεύσεις δεν αφορούν μόνο στις τελικές πράξεις, αλλά και σε όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Με βάση τα ανωτέρω, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που αφορά στην πλήρωση 73 κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Μακεδονίας, Κρήτης, Κύμης, Ιονίων Νήσων, Σύρου, Ηπείρου, Οινουσσών, Χίου, Ύδρας και Καλύμνου αναστέλλεται.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η σχετική προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα επαναπροσδιοριστεί μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: