Έρχεται η Ελπίδα με την φροκαλιά και το καλάθι! – Άρθρο του Λ. Πυκνή


Με το χαμόγελο στά χείλη! Για μας κελαηδούν τα πουλιά! Με το καλάθι και την φροκαλιά….ξανά η Ελλάδα μας θα πάει μπροστά! Από μπούρδα σε μπούρδα και μες την τρελή χαρά στο Ζάππειο Μέγαρο ο Αλέξιος πασών των Ρωσιών….. εμπρός και πάλι ξανά με το καλάμι και την σκούπα θα πάει την Ελλάδα μπροστά!

Αναρωτιέμαι σ’ αυτόν τον κομματικό συνασπισμό με τις δεκαέξι συνιστώσες δεν υπάρχει κανένας σοβαρός να δαμάσει το πουλάρι που πήραν και πάλι να μυαλά του αέρα και ξαμολάει ξανά Μπαρούφες για τις κολεκτίβες…και δεν του αρέσουν οι ιδιωτικοποιήσεις και η επιχειρηματική ιδιωτική πρωτοβουλία που με μένος και μεγάλο μίσος προσπαθούσε επί πέντε χρόνια να αφανίσει από την Ελληνική επικράτεια!

Αλήθεια αυτά τα πέντε χρόνια που βρέθηκε με πολλούς ηγέτες της Ευρώπης και της Αμερικής δεν έβαλε καθόλου μυαλό ….και να καταλάβει ότι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας είναι η πραγματική ελεύθερη οικονομία και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις… και όχι οι κολεκτίβες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που σήμερα πλέον τις έχει αποκυρίξει και έχουν δημιουργηθεί ξανά όλα τα κράτη με ελεύθερη οικονομία! Έχουν καλομάθει και πιστεύουν όλοι οι καρεκλοκένταυροι ότι όλοι οι Έλληνες μπορούν να ζήσουν από τον δημόσιο κουρβανά με επιδόματα και προεκλογικά δωράκια…λες και υπάρχει η λεφτιά το δέντρο που θα το τινάζουμε και θα μαζεύουμε ευρουλάκια! Είναι καιρός σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της παγκόσμιας κρίσης και αναμπουμπούλας να σοβαρευτούμε και να κοιτάξουμε έστω και λίγο το συμφέρον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού και να σταματήσουν οι μπούρδες και οι πολιτικές σκοπιμότητες για κομματικά οφέλη με την σπορά ψεύτικων Fake news και ειδικότερα για τα εθνικά μας θέματα! Καλά Μυαλά!

Χίος 26 Μαϊου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.